حذف اکانت خود از فیس بوک

حذف اکانت خود از فیس بوک

راه معمول غیر فعال سازی اکانت فیس بوک می باشد. وقتی شما اکانت فیس بوک خود را غیر فعال میکنید از این به بعد هیچ یک از اطلاعات شما در فیس بوک دیده نمی شود (نه پستی ، نه کامنتی ، نه عکسی و … حتی امکان جستجو کردن نام شما نیز میسر نمیباشد).
با این حال امکان حذف کامل اکانت نیز وجود دارد.
جهت حذف اکانت فیس بوک می بایست در خواست خود را در سایت ثبت کنید.فیس بوک پس از گذشت ۱۴ روز اکانت شما را به صورت کامل از سیستم حذف خواهد کرد و دیگر امکان بازگشت و بازپس گیری اکانت وجود نخواهد داشت.
برای حذف کامل می توانید به آدرس زیر بروید و در خواست دهید:


https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

در صورت حذف اکانت از این طریق بازیابی اکانت شما غیر ممکن می باشد.

درباره نویسنده

محمد کرمانی هستم برنامه نویس و طراح وب سایت

دیدگاه خود را بنویسید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.