recycle-bin

همان‌طور که می‌دانید سطل زباله در ویندوز به شما این امکان را می‌دهد تا فایل‌هایی که قصد دارید از روی هارد‌دیسک حذف کنید را به درون آن انتقال داده و سپس هر زمان که تمایل داشتید با خالی‌کردن سطل زباله نسبت به حذف دائمی فایل‌های موجود در آن نیز اقدام کنید.

این قابلیت برای بسیاری از کاربران مفید است و در موارد حذف تصادفی اطلاعات نیز به شما این امکان را می دهد تا به راحتی فایل یا فایل های حذف شده را مجددا به محل اولیه آنها بازگردانید.

برخلاف امکانات بسیار زیادی که سطل زباله ویندوز در اختیار کاربران قرار می دهد گاهی اوقات نیز کاربران حرفه ای ترجیح می دهند فایل های خود را مستقیما از روی هارد دیسک حذف کنند و تمایلی به انتقال فایل ها به سطل زباله و پس از آن پاک سازی از سطل زباله را ندارند.

در چنین شرایطی یکی از روش های حذف یک مرحله ای اطلاعات، استفاده از کلید Shift هنگام انتخاب گزینه Delete است، اما روش بهتری نیز وجود دارد که با استفاده از آن می توانید سطل زباله را برای یک یا چند درایو غیرفعال کنید که در این صورت هرگاه از درایو مربوطه فایلی را حذف کنید به سطل زباله انتقال نمی یابد و در یک مرحله از روی هارد دیسک حذف می شود.

برای استفاده از این قابلیت مراحل زیر را دنبال کنید:

۱ ـ روی آیکون Recycle Bin در ویندوز کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.

۲ ـ در کادر به نمایش درآمده در تب General روی هریک از درایوهای موجود در هارد دیسک کلیک کرده و پس از آن گزینه Don’t move files to the Recycle Bin را انتخاب کنید.

۳ ـ در پایان با کلیک روی Apply OK تغییرات را ذخیره کرده و از این لحظه به بعد فایل های خود را در یک مرحله حذف کنید.

توجه: شما می توانید ظرفیت اختصاص یافته به سطل زباله برای هریک از درایوها را نیز در این بخش مشخص کرده و آنها را کاهش یا افزایش دهید. همچنین می توانید با غیرفعال کردن علامت چک مارک کنار گزینه Display delete confirmation dialog نمایش پنجره اخذ تائید پیش از حذف اطلاعات را نیز غیرفعال کنید.

درباره نویسنده

محمد کرمانی هستم برنامه نویس و طراح وب سایت

دیدگاه خود را بنویسید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.